Месец май - добър и ласкав за всички знаци на зодиака, но особено за теи зодии

Има и изключения

по статията работи: iNews | 24.04.2024 | 21:00
Месец май - добър и ласкав за всички знаци на зодиака, но особено за теи зодии
pixabay

Месец май е ласкав и добър месец за всеки един зодиакален знак по волята на небесното подреждане, твърдят астролозите и, разбира се, веднага правят уговорки и броят изключения.

Така един от основните аспекти в астрологичната карта през май е покровителството на Венера – планетата на красотата и любовта, но също и на парите и консервативността. По тази логика този месец до голяма степен е обвързан със знака на Телеца. Именно за този месец звездите обещават най-благоприятния период в личните отношения през годината за всички знаци - ще има възможност за укрепване на връзката или за намиране на нова и по-стабилна, а също за намиране на физическа и психическа хармония. Трябва да се припомни обаче, че знакът Телец не обича много-много промяната, даже напротив - основната му характеристика е свързана с надеждността и стабилността.

Активно

Звездите са особено благосклонни през настъпващия май към Девите и Козирозите и в по-малка степен към Раците и Рибите. Планетата на активното действие Марс през целия месец е в знака на Овена, което дава енергия за постигане на целите. На първо място това се отнася за трите знака от елемента на огъня - Овен, Лъв и Стрелец. Водолеите и Близнаците също трябва да усетят забележима подкрепа във всички начинания.

От 20 май Слънцето преминава в знака на Близнаци. Настъпва период на успешна интелектуална дейност, на обучение, възможност за делови командировки и сключване на нови изгодни сделки. Положително влияние ще забележат родените под знаците на Везни и Водолей. Така цялата триада на елемента въздух е тук с положителни очаквания от май.

Успех

Астролози с вещина и типичната за тях тайнственост казват, че през май е добър период за всички знаци, но най-вече за триадата на огъня – Лъв, Овен и донякъде Стрелец. Според тези схващания май ще бъде много успешен за Лъвовете във всички области на живота и късметът ще бъде на тяхна страна. Лъвските харизма, увереност и способности за изпъкване ще дадат на представителите на зодията възможности да изразят себе си и да завладеят всички и всичко. Основното е Лъвовете да не изпуснат птицата на щастието и да не се самозамайват от величието, красотата, ума си и т.н. А и принципът е, че Господ дава, но в кошара не вкарва, и само от конкретния Лъв зависи защо и как ще реализира възможностите си през настъпващия май, за да не избяга късметът от рамото му.

Пари

Що се отнася до финансите, то (може би както винаги) най-облагодетелстван е господарят на месец май – зодия Телец. Тук може да се добави и зодия Близнаци, която също взима своя дял от така ласкавия за нея месец май.

През май звездите предвещават положителни възможности за развитие в сферата на финансите точно на тези две зодии, на хората, родени под знака на Телец и под знака на Близнаци. Първата половина на месеца се определя като благоприятна за Телците, предоставяйки не само възможности за кариерно израстване и повишение, но и за истинска експанзия в сферата на финансите. И всичко това благодарение на Юпитер, планетата на експанзията и богатството, която навлиза в знака на Телеца и обещава на представителите на зодията много приятни моменти през този период. Енергията на елемента земя ще е в разгара си и всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин, предричат астролозите. Всички пътища ще бъдат отворени за Телеца. Но и тук има едно "но" - най-важното е суетата и гордостта да не им изиграят жестока шега. Както се казва, да не си вирят прекалено много носа, а да проявят смирение и уважение, особено към предците и по-възрастните.

Получава се истинска подялба на силите през месеца – първите 25 дни са за Телец, останалите пет са за Близнаци във финансовата сфера. Така през втората половина на май, но най-вече в последната петдневка, започвайки от 26-и, съдбата ще бъде все по-силно благосклонна към Близнаци. Юпитер им е подготвил много изненади с приятен в повечето случаи характер. Ако се вярва на небесното разположение на планетите и звездите, то парите при Близнаци ще идват от правене на неща, които харесват и от които получават удоволствие. Освен това има и още един аспект за Близнаци в тези последни пет дни на май. Тяхното хоби или някаква друга страст, освен да им носи удоволствие, има вероятност да им донесе и парични приходи. Основното нещо тук е Близнаците да се концентрират и да действат според ясно съставен план, като не трябва да се отклоняват от целите си. А все пак по генерална астрологична характеристика това е много трудно точно за родените под знака на зодия Близнаци.

Любов

Както по-горе бе отбелязано, през май любовта и въобще връзките са добре засилени от мощта на Венера. Но тук се открояват няколко зодии, които имат най-голямо любовно облагодетелстване от енергията на небесата - Скорпион, Риби и Стрелец. Та според тези схващания Вселената през май ще даде на Скорпионите много възможности да уредят и подобрят личния си живот. Има солидни майски възможности Скорпионите да срещнат сродната си душа или да изградят хармонична връзка в съществуващ вече съюз. Но до голяма степен всичко ще зависи от самите Скорпиони, а както знаем при тази зодия настроенията и желанията са променлива величина.

А за енергичните и емоционални Стрелци, които имат удивителната способност винаги да губят главата си от любов и направо да летят в облаците от най-леката усмивка отсреща, май носи приятна изненада. Тя се появява за тях най-вече през втората половина на месеца, когато се засилва предопределената от небесата възможност да срещнат голямата любов, както има сериозни шансове да изградят сериозни дългосрочни отношения. Прекрасно време и за стабилизиране на съществуващи в момента отношения и за подновяване на страстта в стари. Въобще този месец всичко е любов, поне за Стрелците. Основното нещо през този период е да не се проявят като несериозни и да насочат цялата си енергия в тази област от живота си.

Що се отнася до Рибите, то май е подготвил за тях много романтични изненади, дори на най-малко равнище. Вълната от чувства и любовни емоции направо ще покрие изцяло Рибите. Луната ще подчертае цялата дълбочина на чувствата в Рибите, които са надарени с по-голяма от другите зодии емоционалност и чувствителност. А конкретно през май Венера ще подчертае сексуалността и ще добави самочувствие. И това важи най-вече за дамите Риби, които имат възможност да завладеят мислите и чувствата на всеки мъж край тях. Но както и други пъти се е казвало, все пак стоенето на едно място и въздишането работа не вършат, трябва действие и сега е идеалният момент да се подчертае особеността на Риби, която ще се хареса на човека отсреща, пише "Телеграф".


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Тайни и лъжи игрален филм...
  • 19:00 Говори сега следобеден блок
  • 20:00 По света и у нас
  • 20:30 Най-хубавите години от нашия живот...
  • 21:30 Спасителят игрален филм...
  • 23:30 Празнично Пасхално богослужение...
  • 00:30 Арт детектив рубрика за лайфстайл и...
  • 00:45 Й.С.Бах: "Йоханес пасион"/2 част/...
  • Сега "Животът по действителен случай" -...
  • 19:00 bTV Новините - централна емисия
  • 19:30 bTV Репортерите - поредица за...
  • 20:00 "Бригада Нов дом" - социален проект...
  • 22:00 "Колибата" - драма (САЩ, 2017 г.),...
  • 01:10 "Древно инженерство" - документална...
  • 02:20 "bTV разказва" - документална...
  • 02:50 "Вкусът на България" - кулинарно...
  • Сега "Ничия земя" - предаване
  • 19:00 Новините на NOVA - централна емисия
  • 19:20 Темата на NOVA
  • 20:00 "Един за друг" (нов сезон) -...
  • 22:00 "Моят шпионин" - с уч. на Дейв...
  • 00:00 "Розовата пантера" - с уч. на Питър...
  • 02:00 "102 далматинци" - с уч. на Глен...
  • 03:50 "Кобра 11: Обади се!" - сериал,...
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.