Габи от "Ергенът" - тайно гадже на семеен футболист от "Лудогорец"?

Оливие Вердон има 147 мача за тима

по статията работи: iNews | 23.03.2024 | 13:20
Габи от "Ергенът" - тайно гадже на семеен футболист от "Лудогорец"?
Колаж: България днес

В опасен любовен триъгълник се забърка една от най-коментираните участнички в риалити формата "Ергенът" Габриела Иванова. Оказа се, че тя е любовница на звездата на "Лудогорец" Оливие Вердон. Първоначално за аферата й проговори друга ергенка – Виктория, в ефир. Впоследствие от общи снимки в инстаграм от салона за красота на Габриела стана ясно, че човекът до нея е именно Вердон. Вчера плувкинята, която бе изгонена от формата, за първи път сама призна за връзката си с Оливие и го назова поименно.

Вердон гушка Габриела в салона

 

С двете сестри Габи (вляво) и Пам

28-годишният футболист и състезателката по плуване започнали връзка още преди старта на предаването. Габи обаче не се отказала и отишла на снимките на остров Крит в Гърция заради сестра си Памела.

Скандалното е, че Вердон е семеен, с жена и две деца. През цялото време той дори публикува в социалните мрежи снимки с тях. Националът на Бенин е съчетавал паралелно двете връзки. "България Днес" научи, че излезлите наяве разкрития са напът да разбият семейството на защитника. Неговата официална жена е побесняла, когато научила за извънбрачната му връзка. Само преди 2 дни тя спря да следва мъжа си в социалната мрежа инстаграм, където се подвизава в прозвището c.bflk.

На повърхността излизат и други потресаващи факти, които Оливие до този момент е прикривал. Оказва се, че той финансира бизнеса на гаджето си. Вердон е записан като едноличен собственик и управител на салона за красота, който държат Габриела и сестра й Памела. Габи бе заявила, че бизнесът е стартиран със "собствени средства", но очевидно спонсорът е именно играчът на шампионите от Разград. Фирмата, която той управлява, е "ОУ ДЖИ БЮТИ БАР" ЕООД, сочи справка в Търговския регистър. Вердон дори посещава са

лона и се снима с Габриела там.

Оливие с официалната си жена и децата им

 

Габриела и Памела бяха изхвърлени от шоуто "Ергенът" в четвъртък вечерта, след като търсещият своята булка Алек разбра, че двете са сестри и са го лъгали. Той бе още по-шокиран, че едната от тях има гадже извън предаването.

"Единствената истина е това, че аз имам приятел. Моята ситуация не е лъжа, а е благородна за моята сестра", разкри Габи пред останалите ергенки.

"Тя не спира да говори пълни глупости, за които дори сама не си вярва", изнерви се Алек. "Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек. Двете са още много млади и мисля, че днес научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят правилния път, но засега този път е към дома", добави Ергенът. Вчера скандалната Габриела внесе повече яснота около взаимоотношенията си с Вердон в реалния живот.

Съпругата му го изтри в инстаграм

 

"Бях отворена към Алек също. Когато бях на кастинга за "Ергенът", нямах приятел. Това, което казвах, е истината. От 2021 г. не съм влизала в сериозна връзка - обяви Габи в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. - Малко преди нашето заминаване непосредствено аз не бях в някаква дълга връзка, а си намерих човек, с когото имаме интереси. Бях объркана, защото стана 6 дни преди да записваме предаването. От паниката реших да не казвам на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, защото така тя нямаше да може да се срещне с Алек и евентуално да открие любовта. Оливие беше против това да участвам и не му беше приятно, но му обясних ситуацията и той трябваше да ме разбере. Не съм постъпила толкова егоистично и нарочно не флиртувах с Алек. Избягвах и да го каня на срещи", добави скандалната ергенка.

28-годишният Оливие Вердон играе в "Лудогорец" от 2020 година насам и вече е записал 147 мача и 9 гола с екипа на "орлите". Има френско гражданство, но се състезава за националния отбор на Бенин, откъдето е майка му. Оказва се, че мачото е истински Дон Жуан за жените, но немалка част от връзките му не завършват никак добре. Според публикации във френските медии футболистът често е посягал физически на бившите си гаджета, заради което има сериозни проблеми с правосъдието.

Пребитата от футболиста Ема Зоугари

 

Оливие бе обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка - студентката Ема Зоугари. Драмата се разиграва в България през 2020 година. В продължение на месеци Ема твърди, че е била заплашвана да пази мълчание. Все пак в крайна сметка жената подава жалба срещу Вердон в полицейския участък в Метц, като в обвиненията споменава насилие, насилствено затваряне под ключ и заплахи за убийство. Сама Ема потвърждава, че всичко това се е случило в Разград. Адвокатът на жертвата - Бертран Мерц, разкрива още по-шокиращи факти.

"Той се е опитал насила да я принуди да отключи телефона си чрез лицево разпознаване, за да може да проследи неин разговор. Държал я е така, че тя да не може да мръдне. Дръпнал е косата й с едната си ръка, а с другата я е стискал около гърлото. Оливие Вердон е заявил, че ще заключи Еми в апартамента си и тя повече никога няма да види семейството си. На няколко пъти е намекнал, че разполага с връзки, които могат да организират нейното изчезване и да прикрият убийството. Страхувайки се за живота си, моята клиентка е скочила от прозореца на стаята, в която е била държана насила", разказа адвокатът Мерц пред френското издание 20minutes.fr. Според информацията оплакване срещу Оливие Вердон е било подадено и в разградската прокуратура.

Оливие Вердон има 147 мача за "Лудогорец"

Това не е първият случай, в който бенинският национал е обвинен в насилие срещу жена. През август 2019 г. футболистът е арестуван в Испания заради скандал в хотел в баската столица Витория. Тогава свидетели са го видели да се държи грубо с тогавашната си приятелка и да я влачи за косата. Бордът на директорите на клуб "Алавес", където тогава играе футболистът, категорично се разграничава от своя играч и заявява, че осъжда всички форми на насилие, и то срещу жени. Докато играе за "Бордо", Оливие започва връзка с популярната моделка Саманта Пейтън, която е бивша на друг известен играч - Антони Марсиал. Красавицата по-късно разбира, че всъщност Вердон не е ерген и се е забъркала в поредния любовен триъгълник на скандалджията.

И все пак футболистът на "Лудогорец" не е чак толкова лош и би могъл да има голямо сърце. "България Днес" научи, че той се грижи за дечица от сиропиталище в родината си Бенин. Футболистът често затрупва с подаръци и провизии сираците в град Уида.

"Винаги сте близо до сърцето ми и се опитвам да ви дам подкрепата си по всякакъв начин. Знайте, че ние сме с вас", споделя Вердон при една от визитите си в сиропиталището през 2022 година.

"България Днес" потърси за коментар пиарите на "Ергенът", но по договор участничките нямат право да говорят, преди сезонът на предаването да е приключил. От пресслужбата на "Лудогорец" също са категорични, че футболистите не дават изявления за личния си живот.


Добави коментар
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

ТВ програма

Кино

  • Сега Денят започва сутрешен блок с...
  • 09:20 100% будни сутрешно токшоу с...
  • 11:00 Култура.БГ предаване за култура с...
  • 12:00 По света и у нас
  • 12:25 Новини на турски език
  • 12:35 Малки истории
  • 12:45 Телепазарен прозорец
  • 13:00 Последният печели...
  • Сега "Тази сутрин" - сутрешен блок с...
  • 09:30 "Преди обед" - токшоу с водещи...
  • 12:00 bTV Новините - обедна емисия
  • 12:30 "Комиците и приятели" - комедийно...
  • 13:30 "Златно момче" - сериал, с.2, еп.15...
  • 15:00 "Бараж" - сериал, еп.68
  • 16:00 Премиера: "Скъпа мамо" - сериал,...
  • 17:00 bTV Новините
  • Сега "Здравей, България" - сутрешен блок
  • 09:30 "На кафе" - предаване на NOVA
  • 12:00 Новините на NOVA
  • 12:30 "Наследство" (премиера) - сериен...
  • 13:30 "Свободна да избира" (премиера) -...
  • 15:00 "Не ме оставяй" (премиера) - сериен...
  • 16:00 Новините на NOVA
  • 16:10 "Пресечна точка" - публицистично шоу
Какво е общото между цигарите и мазнините по корема Анализът им показва, че започването на пушенето и пушенето през целия живот е свързано с увеличаване на коремните мазнини.